راز ثروت ۱.۴ میلیارد دلاری کریستیانو رونالدو چیست؟ نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان پخش زنده مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند
سرخط خبرها

تشنج دوباره میان استقلال و پرسپولیس| گل محمدی باید شش ماه محروم می‌شد؟!

  • کد خبر: ۱۰۴۱۵۵
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۸
تشنج دوباره میان استقلال و پرسپولیس| گل محمدی باید شش ماه محروم می‌شد؟!
باشگاه استقلال نسبت به محرومیت چهار جلسه‌ای یحیی گل محمدی معترض است و اعتقاد دارد این رای باید سنگین‌تر اعمال می‌شد. فضای میان دو باشگاه بعد از صدور حکم اخیر دوباره متشنج شده است...

گروه ورزش|شهرآرانیوز، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال یحیی گل محمدی، سرمربی پرسپولیس را به دلیل رفتارهایش در جریان دربی ۹۸ با چهار جلسه محرومیت قطعی و دو جلسه محرومیت تعلیقی مواجه کرده است. این حکم، اما با اعتراض رسمی باشگاه استقلال مواجه شده است. باشگاه استقلال معتقد است، چون گل محمدی برای دومین بار چنین رفتاری در جریان لیگ انجام داده باید با محرومیت چند ماهه از حضور درمیادین مواجه می‌شد.

باشگاه استقلال در اعتراض رسمی خود این جملات را آورده است: طبق ماده ۹۲ آیین نامه انضباطی مبنی بر تکرار تخلف و تشدید محرومیت در صورت وقوع دوباره، سرمربی پرسپولیس باید با حکم سنگین‌تری مواجه می‌شد.

در این بند آمده است: «‏سرمربی پرسپولیس پس از بدرفتاری در بازی با گل‌گهر در تیر ۱۴۰۰ طبق همین ماده محروم شد. حال کمیته انضباطی پاسخ دهد چرا از بند ۹۲ آیین‌نامه انضباطی مبنی بر تکرار تخلف که از عوامل مشدده مجازات است، استفاده نکرده و محرومیت ایشان به جای حداقل ۶ ماه، به چهار جلسه ختم شده است؟»

البته بعید است اعتراض باشگاه استقلال به سرانجام برسد و حتی برای باشگاه پرسپولیس عرصه باز گذاشته شده تا درباره این حکم اعتراض کنند. با این حال، اما اعتراض باشگاه استقلال نشان می‌دهد که آبی‌ها حکم اخیر عیه گل محمدی را نوعی مماشات با سرمربی پرسپولیس تلقی می‌کنند.

مسئولان باشگاه استقلال حتی مدعی شده‌اند تاخیر در صدور این حکم نیز بودار بوده است. آن‌ها چنین نوشته‌اند: ‏از تأخیر کمیته انضباطی فدراسیون مشخص بود که مانند تمامی این سال‌ها تنها یک تیم از حاشیه امنیت برخوردار است و این قدرت را دارد که برتر از هر قانون و آیین‌نامه‌ای باشد. تأسف آورتر اینکه از امروز به بعد بدعتی آغاز شده است که از احترام به داوران و مسئولان برگزاری مسابقات می‌کاهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->